Destacats

  • I Certamen ‘Jocs Florals escolars’

El passat dia 30 de maig de 2014 va tindre lloc als serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre (Tortosa) la primera fase territorial dels premis literaris ‘Jocs Florals’.

Dels centres de la comarca del Montsià van resultar guanyadors a la primera fase territorial: 

– Meritxell Carcellé Cabrera del Col. Sagrada Família de Sant Carles de la Ràpita. Categoria E (1r i 2n d’ESO)

– Joan Antoni Sánchez, de l’INS Ramon Berenguer IV (Amposta). Categoria F (3r i 4t d’ESO)

– Jénnifer Parejo Faubel, de l’INS Sòl-de-Riu (Alcanar). Categoria G (Educació Especial ESO)

 jocs-florals-14
  • Jornada sobre les USEE

El proppassat dissabte 26 d’abril de 2014, el Servei Educatiu del Montsià va organitzar una jornada monogràfica sobre les USEE reconeguda dins del Pla de formació de Zona del present curs. La conferència marc va a càrrec d’una experta del món de les USEE, Fina Masip, psicopedagoga de l’EAP del Tarragonès. Es preveu que el curs vinent es realitze una nova trobada pedagògica sobre el tema, amb tota una exposició de bones pràctiques des dels centres educatius.

  • L’INS Sòl-de-Riu guanya un dels Premis Mayor Zaragoza

En la 7a. edició del premi Federico Mayor Zaragoza, sota el lema ‘Ciutadans lliures i responsables’, en el que han participat a nivell estatal comunitats educatives i d’altres entitats socials sense afany de lucre, l’INS Sòl-de-Riu ha estat guardonat amb el segon premi en la categoria especial ‘Terres de l’Ebre’. El projecte premiat, que porta per títol ‘Aprenem junts’, es tracta d’un servei de voluntariat que l’alumnat ha realitzat a la Biblioteca municipal Trinitari Fabregat. El premi va ser lliurat el passat 24 de maig de 2014. Les nostres felicitacions a tot l’equip del centre implicat.

Aquest article ha estat publicat en Destacats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.