Destacats

L’Aplicatiu MERLÍ: nou cercador de recursos de l’XTEC

La pàgina web de l’XTEC ha posat a disposició de tot el professorat un nou aplicatiu que permet cercar recursos a l’abast, a partir uns descriptors (temàtics, de nivell, …) a partir dels quals s’accedix tant a documents físics (llibres, dossiers, enregistraments, …) com també a materials on-line disponibles a la xarxa informàtica, aprofitables totalment per al suport de les matèries curriculars i catalogats per a l’ús didàctic. (pissarres digitals, canons de projecció, …). Podreu disposar de l’esmentat cercador a l’apartat de recursos de l’XTEC (http://www.xtec.cat/web/recursos/recursos) i també trobareu l’enllaç a la pàgina principal del web de SE del Montsià.

Recursos sobre emprenedoria

Com sabeu, el Dep. d’Ensenyament està invertint molts esforços en potenciar la competència sobre l’autonomia  i iniciativa personal de l’alumnat, altrament dit ‘emprenedoria’, a través de diverses accions. Si esteu interessats/ades a treballar i/o aprofundir en este tema, teniu també a la vostra disposició tot un recull de recursos didàctics a l’abast, a l’apartat de recursos del web de l’XTEC : http://www.xtec.cat/web/recursos/emprenedoria

 

Aquest article ha estat publicat en Destacats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.