Una escola per a tothom: pràctiques de centre i d’aula

El dijous 17 de març, de les 17.30h a les 19.00h, a la Sala de Plens del Departament d’Ensenyament (Av. Via Augusta, 202) tindrà lloc la 25ena. Conversa PedagògicaUna escola per a tothom: pràctiques de centre i d’aula.

es debatrà sobre:

Quines pràctiques de centre i d’aula faciliten l’atenció educativa a tots els alumnes en el marc d’un sistema inclusiu? Per assolir l’atenció a tots els alumnes, quins àmbits hem d’abordar? Després de la publicació de les orientacions per a docents i professionals d’atenció educativa dels centres d’educació infantil, primària, secundària obligatòria i postobligatòria i dels serveis educatius “De l’escola inclusiva al sistema inclusiu”, conversarem sobre totes aquelles accions, estratègies i mesures que ofereixen atenció educativa a tot l’alumnat.

Participants en la conversa:

Núria Roig, assessora tècnica docent del Sevei d’Atenció a la Diversitat i la Inclusió del Departament d’Ensenyament; Conxi López, assessora en inclusió digital al Baix Llobregat; Laia Lázaro, directora de l’escola Pere Calders de Polinyà, i Margarida Pintó, directora de l’institut Molí de la Vila de Capellades, i Pere Planella, coordinador pedagògic de l’institut Molí de la Vila de Capellades. 

Podeu realitzar la vostra inscripció aquí 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *