Univers internet. Maleta pedagògica

El CCCB Lab (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) fa temps que va engegar un projecte de reflexió crítica i creativa al voltant de la Xarxa, anomenat Univers Internet. En el marc d’aquest projecte, el mes de febrer es van realitzar unes jornades de formació per a docents i, fruit d’aquestes jornades, s’ha desenvolupat una maleta pedagògica. L’objectiu és traslladar les reflexions d’Univers Internet a les aules d’ESO i Batxillerat, tot i que els continguts i dinàmiques són adaptables a diferents nivells i situacions educatives.

Com que es tracta d’un projecte pilot, aquest any només es disposa d’una maleta física que es gestionarà des del mateix CCCB per poder mantenir un contacte més directe amb els professors, però la major part del material està disponible també  en líneaLa intenció és avaluar com funciona aquest curs per poder-ne fer més exemplars de cara al curs vinent.

Des del CCCB Lab es vol acompanyar els professors en el procés, i, com a primera acció, s’ofereix una jornada de formació el dia 27 de setembre en la que es posarà en pràctica les cinc unitats didàctiques que configuren la maleta.

Per més informació consulteu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *