VI Premi Sambori Òmnium

Animeu-vos i presenteu els escrits dels vostres alumnes (primària i secundària)  al premi escolar de narrativa en català VI Premi Sambori Òmnium, que convoca Òmnium Cultural  arreu del Principat, la Catalunya Nord i la Franja de Ponent.  Bases del concurs

Podeu lliurar els textos fins al divendres 3 de febrer de 2012.  Els treballs rebuts fins a aquella data a la corresponent seu territorial d’Òmnium, passaran a concursar en l’àmbit de la seva demarcació. Cadascuna tindrà un jurat i escolliran com a màxim tres treballs per categoria. Durant el mes de març, cada demarcació farà públics, en un acte festiu, els premis Sambori Òmnium de cada seu.

A la segona fase es realitzarà del més d’abril, els guanyadors rebran el guardó en un acte festiu que se celebrarà a la capital catalana a finals de mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *