Planter de 4t (curs 2020/2021)

Els alumnes de 4t de primària han estat treballant molt i molt aquest curs amb el seu instrument…ja heu anat veient alguns vídeos però aquí us deixem les imatges de concentració en cada moment…o no…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Anem de concert!!

Aquest divendres 14 de maig, els participants de l’extraescolar d’Orquestra hem anat a concert. Hem pogut anar a escoltar el Quartet Atenea a l’Auditori dels Caputxins organitzat per Joventuts Musicals de Figueres. Hem gaudit d’un vespre molt agradable.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Visita de la cantant Maria Rodés

Els alumnes de 4rt de l’escola hem rebut aquest divendres 9 de maig la visita de la cantant Maria Rodés. Hem pogut escoltar-la i ella ens ha pogut sentir a nosaltres.

Publicat dins de General | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Comiat de l’orquestra de l’Anicet

El dilluns 6 de juliol ens hem trobat per acomiadar-nos i lluir els nous polos i bosses amb el logo de l’orquestra.

Us esperem a tots i totes el curs que ve!!!

Aquí teniu algunes fotos!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

LLAR

CONARTE INTERNACIONAL PRESENTA UNA CREACIÓ AUDIOVISUAL COL·LECTIVA CREADA DURANT EL CONFINAMENT, COM A TANCAMENT DE CURS, QUE REFLEXIONA SOBRE EL SIGNIFICAT DE LLAR. 

La crisi de la COVID-19 no ha frenat el nostre compromís amb les arts com a eina per transformar la societat. Som conscients que són uns mesos difícils i que se n’obren d’altres plens d’incertesa, però és en moments així que cal fer un pas endavant per reivindicar com de necessari és el paper de les arts en el dret a l’educació de qualitat i en el dret a la participació cultural.

De l’abril al juny del 2020, alumnes, docents i artistes del projecte “Planters” de 9 centres educatius de Figueres, Girona, Salt i Sant Feliu de Guíxols hem creat, des de les nostres cases aquesta peça col·lectiva per recordar i redefinir el significat de la llar com el lloc d’acollida que voldríem que fos per a tothom. “Llar” és una reflexió col·lectiva entorn del què és sentir-nos com a casa. En un moment en que tothom s’ha vist obligat a tancar-se entre les parets dels nostres llocs de residència, reivindiquem la complexitat i diversitat dels espais, experiències, sensacions i persones que ens poden fer sentir o que podem identificar com a casa nostra.

La lletra original de la cançó ha estat creada per Maria Rodés a partir de les aportacions dels mestres i artistes participants. També la base musical és obra de la cantant juntament amb Anna Carné (violoncel) i Meritxell Genís (violí) com a artistes vinculades al projecte, i la col·laboració especial d’Aleix Tobías en la percussió. La coreografia va ser creada també per dues artistes del projecte, Georgina Avilés i Tania Ávila. Tots i els vídeos rebuts per part dels nens i nenes (i també dels mestres i artistes), han estat posteriorment editats, il·lustrats i animats per Nadir. Finalment, la gravació i la mescla de la cançó original s’han dut a terme a Music Lan Studios de seguida que ha estat possible un cop iniciat el període de desconfinament.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

VÍDEOS MUSICALS PER CONFINAR-SE AMB UN SOMRIURE

I un enllaç:

https://www.myoperaplayer.com/es/gran-teatre-del-liceu

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Convidem les famílies

El divendres 31 de gener ens han visitat les famílies als nostres “Planters” d’Orquestra.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Nadal 2019

Els “Planters” d’Orquestra de Corda de l’Anicet us desitgem bon Nadal i feliç any nou!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

1r dia d’orquestra 2019

El divendres 4 d’octubre vam començar els “Planters” d’orquestra de corda a l’Anicet. Aquest curs tindrem 2 orquestres de 3r i 2 de 4t. Aquest curs amb l’Anna i la Meritxell!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Mostra fi de curs 2019 Orquestra de Corda

El passat 7 de juny de 2019 l’Orquestra de corda de l’Anicet i els “planters” de 3r (orquestra de pel·lícula i orquestra dels colorins) vam fer una mostra al Centre Cívic Joaquim Xirau.

Mireu les fotos!

Publicat dins de General | Deixa un comentari