Promoció NELSON MANDELA

IMG_8184 [640x480]Avui hem celebrat el bateig de Promoció. Hem triat un nom molt important, hem triat dir-nos Promoció Nelson Mandela. Hem celebrat tots junts el bateig. Han vingut mestres de Primària i Secundària. La Montse Fusalba ens ha fet una presentació molt interessant sobre el nom Mandela. Moltes gràcies i Felicitats…!

5 thoughts on “Promoció NELSON MANDELA

 1. Arnau Alberca

  per fi tenim nom de promoció
  EL MILLOR NOM FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. speedypaper review

  Can’t find a reliable service to order your paper from. Check our speedypaper review on Scamfighter. Only real reviews based on personal experience and clients’ experience.

 3. nursing school admission essays

  The nursing thesis or nursing dissertation is the most timeconsuming and voluminous among the research works of various nursing programs. Therefore, if you search “nursing school admission essays” Welcome to nursingessaywriting.com. Let us facilitate your life and save your time and good mood for you, for when you order your nursing research papers, you will receive the top quality work. A well-organized teamwork assures of the best result possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *