Apadrinament lector

Els alumnes de 2n i de 6è han iniciat una activitat conjunta a la biblioteca, l’APADRINAMENT LECTOR. És una activitat pensada per treballar la pràctica de la lectura en veu alta i la comprensió lectora, a més de llegir per plaer.

Els alumnes de sisè són els padrins i els alumnes de 2n són els fillols. Van fer una trobada inicial on es van conèixer i van parlar de llibres, còmics, gustos literaris… A la següent trobada,es fa una al mes, els padrins van portar llibres i contes per als seus fillols. Van compartir la lectura, primer llegia un, després l’altre, anaven comentant que els semblava el llibre, també feien preguntes sobre el que llegien, i moltes coses més.

És un espai per poder gaudir conjuntament de la lectura!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *