RECOMANACIONS DE LLIBRES

Un llibre per a romàntics…

D’entrada pot semblar un llibre per adolescents, però és un llibre per a romàntics a qui agradin les bones històries, amb grans cites i escrit de manera àgil i entretinguda.

Es diu “La Gramàtica de l’amor”, escrita per Rocio Carmona i de l’editorial Narrativa Singular. El podeu trobar en préstec a la bilioteca Pau Vila.

Hi trobem frases tan interessants com:

“L’amor és només una projecció de les nostres mancances sobre la persona estimada, a qui atribuïm tota mena de virtuts sense conèixer-la”.

“No estàs enamorat d’ella, sinó de la vida a través seu”.

“Som el que queda de nosaltres quan ens trenquen el cor per primera vegada”.

 

3 comentaris a “RECOMANACIONS DE LLIBRES

 1. Una nova recomanació:

  “La noia que fugia de la boira”, d’Albert Llimós. Premi finalista Sant Jordi 2009

  Albert Llimós explica la història d’una autèntica heroïna anònima del segle XX, que viu i conviu amb les grandeses i les misèries de la condició humana.

  La Teresa ha crescut sense mare, en un entorn que li fa descobrir massa aviat la maldat i la violència de la condició humana. Encara jove, es queda embarassada i decideix abandonar el poble natal i buscar una oportunitat a Lleida. L’esclat de la guerra civil, d’efectes devastadors sobre la ciutat i també sobre ella mateixa, l’obliga a tornar a fugir. L’acollirà una Barcelona convulsa, amb les ferides encara obertes per la guerra, una ciutat en plena transformació, amb grans contrastos socials i més d’una sorpresa… Albert Llimós retrata un personatge inoblidable, una heroïna anònima del segle XX, que aconsegueix redreçar-se després de cada caiguda, que lluita, que estima i que es fa estimar.

  Un llibre dur que et desperta mil emocions!!!!

 2. jo us vull recomenar un llibre de la biblioteca de l’escola que es diu : “ales de mosca per el angel” m’encata es precios.

 3. hola
  jo us recomano un llibre molt
  bonic ja que es de genere romantic
  es diu si no em despero us ho recomano i mes per les noies que els agrada
  lligir llibres d’amor i fantasia i aventures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *