FEM ED. FÍSICA DES DE CASA AMB GLOBUS!

Per si esteu avorrits aquests dies a casa, aquí us deixo 10 idees per treballar l’Educació Física fent servir globus:

  1. Voleibol amb globus: una cadira, un sofà, una corda fan de xarxa. La resta, un jugador a cada costat i llestos. A jugar!
  2. Què no caigui! 2 jugadors. No hi ha xarxa. L’objectiu d’un és tocar el globus perquè toqui a terra, mentre l’altre ha d’evitar-ho.
  3. A dalt aquest aplaudiment! Colpejar el globus a l’aire mentre es pica de mans i tornar a colpejar a l’aire. Després d’un copet han de fer dos i tornar a colpejar, després 3 aplaudiments i tornar a colpejar…quants cops seràs capaç d’aplaudir sense que el globus toqui a terra?
  4. A terra ràpid! Colpejar el globus a l’aire, cal tombar-se a terra, tornar a aixecar-se i tornar a colpejar el globus, tornar a estirar-se i tornar a aixecar-se … quantes vegades seguides et pots tombar a terra havent colpejat el globus prèviament i sense que aquest toqui a terra?
  5. Curses de globus, bufant!! Quin globus arribarà abans d’un lloc a un altre de la casa sense tocar-lo amb cap part del cos?
  6. Quants cops ets capaç de donar al globus utilitzant només el cap? I només amb el peu?
  7. De quantes maneres pots portar el globus d’un lloc a un altre sense tocar el globus amb les mans?
  8. Tennis de taula amb globus.  Poseu un petit obstacle (que faci de xarxa) i jugueu a ping-pong. Les raquetes són les pròpies mans i la pilota un globus.
  9. Transports cooperatius! Porteu un globus en parelles d’un lloc a un altre de la casa. De quantes maneres diferents el podeu portar?
  10. A la casa del tresor amb globus. Es fica en un globus un petit detall o paper amb premi. S’omplen 8 globus, cada globus amb un nombre (o color). Hi ha un globus que té el “tresor”. A partir d’aquí, se li donen pistes -escrites i així es fomenta la lectura- perquè trobin els globus d’un a un. Arribat al final podran explotar el globus i aconseguir el “tresor” buscat.

Ja direu com us ha anat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *