UN HALLOWEEN DE POR!!!!!!! . De la Clàudia Pinatella.

Fa molts i molts anys en un petit país estaven a punt de celebrar el Halloween. El Halloween era la festa que més agradava en aquella país i estaven impacients perquè arribés el vespre.

Quan va arribar el moment que tots esperaven, tothom va sortir al carrer disfressat de por. Dues germanes, la Lily i la Lara també els hi agradava molt el Halloween i també es van disfressar la Lily de vampir i la Lara d’ esquelet. Plegades van anar a demanar caramels ,tothom,quan els hi deien truc o tracte, ,triava tracte i s’omplien de caramels de seguida; fins que van anar en una casa molt ben decorada plena de carbasses amb espelmes asta hi havia unes dents de vampir que semblaven de veritat penjades a la porta . Van tocar el timbre i els va obrir una senyora que mes aviat semblava una bruixa ; i va dir:

-Que voleu!

-Truc o tracte?

-Truc.- Va dir la senyora. I les nenes van fer:

-Buuuuuuuu!!!!!!!!!

-Però què feu?

-Ha triat truc i quan es tria truc li hem de fer un espant.-Va dir la Lara.

-Ha , Així d’ aquestes anem eh?Veig que em fareu Server!

Les va agafar del jersei i les va fer entrar cap a dintre la casa .

Quan van ser a dintre la senyora les va lligar amb una corda darrere la porta de la cuina. Les nenes van sentir com la “bruixa” parlava amb el seu gat negre:

-Ja , ja , ja , ja ara que tinc unes nenes ven fresques podré fer la meva passió a les 12 de la nit per convertir-me la reina de tot el mon!!!Oi que si Mixet?

-Meu,meu!

Les nenes en sentir tot allò, espantades van comenta a estirar i a estirar però no hi va haver manera de deslligar-se de la corda, van mirar el rellotge eren dos quars de 12 faltaven dos quars per que siguin les 12 de la nit, que podien fer?Però a la Lily la que anava disfressada de vampir se li va acudir una idea, amb les seves ungles llargues,postisses, va tallar la corda; la seva i la de la Lara,fins que van estar deslligades i la Lily va dir:

-Lara, fes veure que estàs lligada, jo també ho faré.

-D’acord.

Quan va arribar la “ la bruixa “ va començar a engegar l ‘ olla gegant i a preparar la poció mentre anava barrejant les nenes se li van acostar per darrere i li van tirar una espanta tan forta que va caure de caps a l’ olla, va sortir una flamarada que semblava un incendi.

Les nenes van tornar a casa i la seva mare va dir:

-Com ha sigut el Halloween?

-Un Halloween de por!!!!

 

4 thoughts on “UN HALLOWEEN DE POR!!!!!!! . De la Clàudia Pinatella.

  1. Andrea Filipa .A.

    quina poooooooooor pensava que las meterien en la olla… buufff sort que son llestes!

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *