HALLOWEEN. Per la Clàudia Juárez.

Fa molts i molts anys hi havia una família que va veure una casa abandonada. El fill,que era molt curiós, va anar a mirarla de mes a prop , va obrir la porta i les xarneres van fer un soroll que li recordava a una pel.licula de por, va entrar a dins, tot era pols i teranyines, les fustes feien un soroll de cruixits com si s’haguessin de trencar i les finestres ballaven al ritme que marcava el vent. El noi es va espantar i va sortir corrent en veure una ombra fantasmagòrica, que no era més que un ratolí petit, va arribar al cotxe on hi havia la familia,

i els va esplicar el que havia vist. I tots plegats tornaren cap a casa.

 

5 thoughts on “HALLOWEEN. Per la Clàudia Juárez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *