Colònies a Can Fortet, Capafonts

La setmana passada, els xiquets i xiquetes de primer i segon de l’escola, acompanyats de les tutores Sarai i M.Carme i el mestre Francesc, van estar dos dies de colònies a Mas Fortet a Capafonts. Van sortir de l’escola a les 9:10 i van fer el desplaçament en autocar i van arribar a la casa el dilluns 1, a les 11:10 h. En arribar els esperaven els monitors, amb qui van conèixer l’entorn de la casa. Van dinar de picnic a l’ombra i per la tarda van realitzar diverses proves relacionades amb el projecte dels indis: taller de maquillatge, gimcana de proves, tipi, tintar camisetes, fer collarets i polseres. Abans de sopar van preparar les habitacions i per grups van parar les taules. Sopar i de nou activitats amb piles per la nit. A dormir a partir de les 23 h i al matí, esmorzar i de nou activitats amb els monitors fins a hora de dinar. Després de dinar, comiat del cap ós pelut i cap a casa en autocar, on vam arribar a partir de les 17 h.

Dos dies molt divertits i plens d’activitats… vegeu les fotos!

Quant a fbertome

Sóc mestre d'educació especial, amb destinació a l'Escola Riumar de Deltebre. Estic llicenciat en Psicologia i actualment exerceixo de director al meu centre. Sóc de Deltebre i tinc 51 anys.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *