Ens fem grans … i ho celebrem!

                                                     

A l’Educació Infantil, quan els xiquets i xiquetes fan anys, celebren el seu aniversari amb molta il·lusió amb els companys i companyes de la classe, els posem una corona, cantem l’aniversari feliç… 

Aniversari-a-lescola-343x350

Quan acaben l’educació Infantil, comencen la Primària emocionats pel fet de passar al “pati dels grans”, però quan arriba el dia del seu aniversari, la il·lusió amb la qual arriben a l’escola i et diuen “mestra, avui és el meu cumpleanys”, és més gran encara que a Infantil, perquè el viuen com un moment especial que volen compartir amb la resta dels seus companys i companyes, amb aquells amb qui passen tantes hores a la setmana  i com no, amb la seua mestra. Saben que aquest moment els fa protagonistes; es fan grans i se n’alegren (encara que només tenen 6 i 7 anys,… són petits encara…)

pastis 7

El moment àlgid: quan l’infant puja a una cadira, la mestra li posa la corona i els altres nens i nenes li canten la cançó sovint desafinada i descompassada, en català, en castellà, fins i tot en anglès, …tant se val! 

pentagrama2-full

“Anys i anys,.. per molts anys…”,

Cumpleaños feliz, cumpleaños feliz…” ,

                                               “Happy birthday to you …”

És aleshores, quan els seus ulls s’il·luminen, i un gran somriure es dibuixa a la seua cara i, com a mestra,  et sents bé de contribuir a aquest moment de felicitat. A més a més, el protagonista tindrà com a regal el privilegi de ser el primer de la fila durant tot el dia! … i això els agrada molt.
I és que costa tan poc fer-los  feliços…! Per què privar-los d’aquest moment només perquè ja hagin passat a primària? Que potser no continuen sent nens?… Que no ens agrada a tothom compartir el nostre aniversari amb la família o amics?…

Ara bé, deixant de banda les emocions d’aquests moments especials, hi ha coses que s’han de tenir en compte quan volem celebrar l’aniversari a l’escola: 

  • Cal avisar prèviament, a la mestra de quan es vol celebrar l’aniversari i aquesta als altres nens i nenes de la classe, perquè no portin esmorzar. S’anotarà a l’agenda el dia anterior.
  • El més habitual és que es porti de casa l’esmorzar pastes dolces, petits entrepans o xocolata i sucs de fruita per beure.
  • No es portaran llaminadures per contribuir a la salut dental.
  • Per evitar discriminacions,  a l’escola no es donaran invitacions per a festes particulars d’aniversari.
  • Evidentment, és totalment voluntari celebrar l’aniversari a l ‘escola.

En aquesta pàgina del bloc anirem posant les fotos dels aniversaris que celebrem a l’escola perquè els pares i mares veieu la cara de felicitat que fan els vostres fills quan se senten protagonistes en un dia tan especial com és el seu aniversari.

Aniversaris de segon celebrats durant aquest curs: Adrià Aliau, Anna, Ionela, Jenifer, Shaila, Josep Castellano, Xavi.

ANIVERSARI D‘EDURNE

Dilluns 1 de juny va ser l’aniversari d’Edurne, però com estàvem de colònies, l’hem celebrat avui. Moltes gràcies per l’esmorzar! I ara ens despedim fins al proper curs, aquest ja no queden més aniversaris per celebrar…

ANIVERSARI DE CINTA

Dissabte 21 de març va ser l’aniversari de Cinta i dilluns ens va convidar a esmorzar. Mmmmmmm…! Tot era boníssim, i molts vam tastar per primera vegada suc Tuttifruti! Moltes gràcies Cinta! I a Adelaida també, claro!

ANIVERSARI D’ANDREA

Ahir va ser l’aniversari d’Andrea i avui ens ha convidat a esmorzar pizza per a celebrar-ho. Estava molt bona i hem xalat molt! Com agraïment, li hem regalat un llibret amb dibuixos que li hem fet nosaltres. Esperem que li agradi…

ANIVERSARI DE NOEMÍ I LA SENYORETA SARAI

El divendres 20 de febrer va ser l’aniversari de Noemí i el dissabte 21 el de la senyoreta Sarai, i vam esmorzar tots junts coc amb xocolata.

SANT DE LAIA TEIXEIRA

El dijous 12 de febrer va ser el sant de Laia Teixeira i Laia Casanova, i Laia T., com el seu aniversari és a l’agost i no estem al cole, va voler aprofitar lo sant per celebrar-ho amb nosaltres i ens va convidar a esmorzar. Moltes gràcies Laia T.!

ANIVERSARI DE XAVI

Avui és l’aniversari d’en Xavi i ens ha convidat a esmorzar per celebrar-ho. Nosaltres li hem cantat la cançó Aniversari feliç, perquè hem preferit cantar-la en català. I després del pati li hem fet un llibre de dibuixos de regal. Ha sigut divertit!

Gràcies Xavi! MOLTES FELICITATS!

ANIVERSARI DE NURI

Avui és l’aniversari de Nuri, ha fet 6 anys! Ha volgut celebrar-ho amb nosaltres i ens ha convidat a esmorzar. Aquí teniu les fotos. I si la veieu durant el dia d’avui, recordeu-vos de felicitar-la!

FELICITATS NURI !!!!

ANIVERSARI DE MIREIA

El dissabte 17 de gener Mireia va fer 7 anys!! I el dimecres ens va convidar a tots a esmorzar per celebrar-ho. Gràcies Mireia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *