Visitem la biblioteca

A la Biblioteca Municipal fan una exposició de llibres sobre l’amor i els diferents tipus d’amor que podem sentir. Els alumnes de Cicle Inicial vam anar a visitar-la el dimecres 6 (2n) i dijous 7 de maig (1r) a la tarde. Va ser molt xula i ens ho vam passar molt bé. Vam aprofitar per mirar altres llibres. I sabeu què? N’hi ha un munt de llibres!!! Molts ja són socis però els que encara no ho són, seria interessant que us en feu perquè dóna l’oportunitat als nens de llegir llibres del seu interès i de forma gratuïta. Moltes gràcies a Mari Neus per l’exposició i les explicacions que ens va fer. Esperem que els nens i nenes et facin visites molt sovint.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *