Les classes de cinema

Som dues alumnes de 1er de Batxillerat (IES Alt Penedès), i coincidim en que estem aprenent moltes coses noves, i tot allò que encara ens queda per aprendre. Tenim moltes ganes, creiem que tota la classe té molta iniciativa i empenta per seguir endavant amb el projecte. I esperem aconseguir tot allò que ens proposem. Hem vist fragments d’algunes pel·lícules per poder treballar els paràmetres de llum, presentació de personatges, profunditat de camp, i diferents tipus de plans. Hem fet una pràctica amb la càmera de l’institut i estem muntan-la, tot i que no ens ha sortit massa bé, sobretot el so. Hem fet dues pràctiques amb la Maia, la primera va ser la presentació de la gent de la classe amb fotografies, també ens va passar els extrets de la pel·lícula “Elephant” de Gus Van Sant. Vam fer també el segon dia la nostre primera pràctica amb la càmera i el so, vam poder rodar dues presses, una a consergeria i una altre a l’escala. Ara hem de decidir que farem per els minuts lumière. Som la Dúnia i la Txell corresponsals de l’optativa de cinema.

estrella1.jpg

Deixa una resposta