alba alemany

alba alemany:

aquest any, és el segon per a mi,ja que estic repetint curs, i vaig decidir tornar a elegir com a optativa,cinema.
ho definiria amb un simple adjectiu, m’agrada.
crec que és una experiència molt interessant, ja que aprens divertint-te.és interessant saber com són rodades les pel.licules , i no donant nomes importància als personatges i director, sinó també a cada membre que ajuda a l’hora de rodar una peli.licula, per exemple el so,la perxa…que no són tan valorades.en resum, donant la meva opinió,sobre la optativa de cinema,a mi m’encanta!

alemany-aigua-corrent.jpg

he elegit aquesta foto perquè, és un esport que portu fent tota la meva vida,i em transmet moltisim(sufriment,però tenint certa recompensa depenent de la voluntat, esforçi ,treball dedicat. s’ha arribat a convertir en un somni per a mi.però de moment només és això.

Deixa una resposta