Comencem el curt! Ja tenim els personatges!!

Hola a tothom!

Després d’una setmanan debatint i treballant la història de què volem parlar i els nostres personatges, hem decidit fer el curt sobre tres amics que s’allunyen perquè comencen a seguir camins diferents; cada cop tenen menys coses en comú i van sorgint, poc a poc les contradiccions i la distància entre ells. En breu, us explicarem més detalladament el nostre guió.

De moment, us descrivim els tres personatges centrals del curt (encara que a una encara li falta nom…).

JAVI 

Té 16 anys. Es un noi discret, sempre vesteix amb texans caiguts i samarretes fosques. Ha deixat l’institut i està fent un mòdul de mecànica. Li agrada la música dels 40 principales, les motos i sortir. És addicte al tabac, es passa el dia fumant. Tot i que és un noi extravertit, en un primer moment es mostra distant i segur amb els altres. És un noi espavilat, tot i que no gaire intel·ligent i atrevit. Es bo en els negocis: es dedica a robar petites coses, així com roba, per revendre-la i així tenir els diners per sortir ja que a casa seva no n’hi donen. No té bona relació amb els pares, és fill únic, mai para per casa, excepte per sopar. Tot i que li agrada molt la mecànica i està content amb el que fa, li molesta que no se li donin els estudis. És irresponsable, inestable i no té les idees massa clares sobre què vol fer més enllà del present; va fent. Tot i que coneix a molta gent i surt molt, té els amics comptats. L’Àlex i l’altra amiga són les seves millors amigues; tot i que es van conèixer a l’institut, amb elles ha trobat sinceritat i intimitat; el to d’ell quan està amb elles (més aviat sensible) és radicalment diferent que quan està amb els altres. Amb l’Àlex s’entenen molt, surten sempre junts i comparteixen bons moments, tot i que en un punt en Javi la troba massa utòpica. De la que estudia batxillerat pensa que és massa responsable i un xic avorrida perquè darrerament mai vol sortir; en el fons té enveja que tingui les idees tan clares sobre el seu futur. 

ÀLEX 

Té 16 anys. Ha deixat d’estudiar ja que no se li donaven bé els exàmens i ara busca feina, o millor dit, els seus pares l’obliguen a buscar feina, però ella no vol treballs cutres, sinó que es vol dedicar a la música, la seva gran passió. Porta un look alternatiu, rotllo punk. És molt desordenada, però ella s’entén dins del seu desordre; li agrada tocar la guitarra, els bongos, i cuidar de plantes. Li agrada molt la música punk, ska i el reagge i li encanta anar de festa. És independent, sempre va al seu rotllo, és tossuda, pel que li agrada mostra molt interès i pel que no, gens; és extravertida, propera, simpàtica i alegre, és la que sempre anima la festa. És molt xerraire i mai escolta. Somniadora, un pèl il·lusa i inestable. Tot i que s’estima als seus pares no hi manté una bona relació ja que no s’entenen. Li agradaria marxar de casa però també veu que és una tonteria ja que no podria mantenir-se; és per això que té moltes ganes de fer-se més gran. Li agradaria poder fer el que realment vol i que els seus pares l’entenguin,Té els principis molt clars i uns ideals molt marcats però ara tampoc està segura de que tot no siguin etiquetes sobre les coses i sobre la gent.Surt amb molta gent i es mou amb diferents grups amb els que toca música o surt. De l’institut només té dos amics: en Javi i la que fa batxillerat. A la noia se l’estima molt ja que són amigues des de la infància però veu que s’estan distanciant i la culpa de no pensar per si mateixa i que deixi que els pares li taladrin el cap. D’en Javi pensa que és molt divertit i s’ho passen molt bé junts, però també creu que és un passota i el veu una mica perdut, però tampoc fa res per ajudar-lo. 

NOIA DE BATXILLERAT 

Té 16 anys. És la única que segueix a l’institut; està estudiant e batxillerat científic i vol fer medicina. Des de sempre ha tingut les coses clares: està molt segura del que vol fer. És una noia responsable, previsora i ordenada; a la seva habitació té els horaris penjats al costat de les fotos dels amics. És intel·ligent i sempre si li han donat bé els estudis i s’hi aplica molt però és una estressada i s’agovia molt en època d’exàmens. Sempre porta amb ella el seu portàtil per treballar.Li agrada la música dels 40 principales, com a en Javi. És extravertida, divertida i sensible però com sempre anava amb en Javi i l’Àlex, ara que ja no van a l’institut s’ha quedat sense ningú. Se sent molt sola ja que els seus pares la pressionen i els seus millor amics no l’entenen ja que només surten de feina i mai arriben a comprendre-la o escoltar-la. Ara es comença a plantejar perquè està fent el que fa, ja que mai s’ha plantejat una altra cosa que no sigui acabar el batxillerat i fer una carrera i no té amb qui parlar del que li està passant. Té una germana, però és més petita que ella i li resulta emprenyadora.De l’Àlex, tot i que l’estima molt i accepta els seus pensaments i la seva manera de fer, li fa ràbia que mai l’arribi escolar: només la deixa parlar una mica i de seguida salta amb els seus problemes. I amb en Javi, tot i que es riuen molt junts quan surten, però tenen un conflicte de punt de vista sobre les coses; són massa diferents com per comprendre’s.

Deixa una resposta