Com ha anat la pràctica de presentació del personatge?

Dilluns 31 de març

Fa un mes vam fer un rodatge d’un personatge posant en pràctica les lliçons apreses en l’assignatura de “cinema en curs”. 

Abans de l’inici del rodatge, vam acordar els protagonistes, les seves característiques comunes i el desenvolupament de la història.

L’objectiu d’aquesta pràctica era aprofundir més els diversos punts de vista que ja havíem treballat anteriorment. 

Creiem que el rodatge podia haver estat una mica més llarg, encara que per començar, ja està be. 

A través d’aquesta pràctica hem pogut experimentar noves experiències, hem descobert la dificultat d’utilitzar una càmera professional, els passos principals que s’ han de dur a terme abans de començar el rodatge, etc.

Sergi Càrceles

Presentació d’un personatge

En la nostra presentació de personatge hem intentat crear un ambient estudiantil on es vegi reflectida la desgana d’ un dels protagonistes, en Víctor, envers la classe de tatre, un nou crèdit variable que ell no havia escollit i que detesta.Una de les nostres preocupacions era aconseguir que en es pogués interpretar la tensió que sent en Víctor quan està pressionat i intenta disimular-ho, i a més la incredulitat de la Sara, un altra protagonista, en contemplar l’escena. Aconseguir que l’espectador es fixés per sobre de tot en aquests dos personatges, també era una prioritat.  Marina Ramírez

L’experiència rodant va ser molt satisfactòria: vam poder entrar plenament en contacte amb els estris necessaris per grabar, els de so, imatge, etc. Tot i això vam tenir dificultats degut al poc temps del que disposàvem i per la inexperiència, que ens feia equivocar i perdre temps. D’altra banda, cal destacar el fet que la professora de teatre d’un altre crèdit variable, va interferir fent-nos fora, cosa que ens va perjudicar enormement.* 

Els resultats obtinguts han estat força semblants als desitjants i hem pogut fer una presentació bastant satisfactòria, tot i que el so no era tant bo com haguéssim desitjat.Ens ha resultat molt útil treballar amb el programa de muntatge, ja que no l’havíem utilitzat mai i n’hem après molt.  Elena Casanovas

*Aquesta va ser la nostra percepció, però en realitat ens havia passat l’hora i a l’hora següent la sala estava reservada per ella, i era el seu darrer assaig abans de representar l’obra. Nervis de rodatges i representacions….

Deixa una resposta