Films finals

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/fpmAKuy98bM" width="425" height="350" wmode="transparent" /] 

Fragments cafè

Durada: 10 min. 

Després de fer la presentació del personatge i d’haver treballat tots els punts de vista, vam decidir el tema sobre el qual volíem parlar: l’amistat i la separació de tres amics al final de l’ESO.

Volíem parlar d’això ja que en certa manera ens preocupa a tots el que passarà amb els amics quan seguim camins diferents a mida que ens anem fent grans.
Realment el que volíem era parlar de sentiments i esperem haver-ho aconseguit.

Aquest curt l’hem rodat al nostre barri, Les Corts, on està ubicat el nostre institut.
No ens ha estat gens fàcil entendre com es transmetia el punt de vista, però finalment, treballant amb l’ajuda de les professores, ho hem aconseguit.

Abans de realitzar el curt vam visionar fragments d’alguns films, com Elephant, L’estiu de Kikujiro, El pa i el carrer, L’esquive, Els ocells, Vertigo… Ens han ajudat molt a l’hora de fer la nostra producció i ens han ajudat a millorar els punts de vista.

El muntatge ha estat també una part interessant en el nostre curt.
Hem tingut dificultats a l’hora d’ajuntar les diferents preses, però amb paciència ho hem aconseguit.

Durant la pel·lícula hem tingut petites crisis, la gent va faltar a alguns rodatges, però finalment, la majoria va participar molt i va ser conscient de la importància que té treballar en equip.

Una de les dificultats tècniques més dures, va ser en el rodatge de l’exterior del bar, el temps no ens va ser favorable i a mig film va començar a ploure. A causa d’això vam haver de suspendre el rodatge i ens va preocupar la possibilitat de que no ens tornessin a deixar el bar, però finalment vam poder rodar la setmana següent.

Esperem que us hagi agradat la pel·lícula.

Moltes gràcies.

                                                                                          Sergi Cárceles i Marina Ramírez