Jornada molt intensa de rodatge a l’estació de França.

Ens van visitar uns periodistes: article de premsa

2 thoughts on “Jornada molt intensa de rodatge a l’estació de França.

 1. Ana M. García

  Hola a t@ts!

  Sóc l’Anna, aquesta professora en pràctiques amb bona experiència en teatre, tal i com diu en Marc. He tingut la sort de compartir amb vosaltres, un equip fantàstic, algunes sessions del taller de cinema i puc dir que les meves pràctiques s’han enriquit moltíssim. M’ha encantat el que feu i com ho feu.

  Laia, Olaya, Anggi, Àngela, Cristina, Joan, Dani, Omar, Marc, Esfrailen, Domingo, Taginder, Pablo i Enric: heu sigut la meva escola d’aprenentatge i sempre us recordaré com un exemple a seguir. Només em queden paraules d’agraïment davant la vostre creativitat, espontaneïtat, capacitat de treball i generositat.

  Esteu fent un treball molt poderós i us desitjo un futur ple d’experiències com aquesta. I de moment, molta sort pel final de la peli… que per cert, jo encara no conec i espero amb impaciència.

  Reply
 2. Pingback: Cinema en curs 2011-2012 » Blog Archive » Rodatges dels films finals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *