Pràctica central

Hola a tots!
Sóc en Marc Cubias l’actor de la pràctica central del grup 2. Per a mi va ser una experiència molt emocionant
perquè em vaig ficar a la pell del personatge com si jo fos ell. Al principi em va costar una mica però després em vaig poder adaptar bé. Per expressar les emocions que havíem decidit a classe l’Anna (professora de pràctices amb bona experiència en teatre) em va aconsellar que les concentrés en una part del cos, així em seria més fàcil interpretar-ho, jo vaig col·locar-les a la part del pit.
Aquell dia feia molt d’aire i teníem fred, però sort del professional del cinema, en Pablo, que em va deixar la seva jaqueta, perquè com que era de color negre semblava que anava més deixat. La ideia principal era que jo anés en tirants, però com he dit abans feia una fred que pelava.
La pràctica va sortir més bé del que m’esperava, tots hi vem posar moltes ganes per treballar i vem esforçar-nos perquè ens sortís molt bé.
En Pablo ens va felicitar per la feina que havíem fet, a mi em va dir: “sembla que t’hagi passat de veritat, m’he emocionat molt. Enhorabona !!!”. Em vaig alegrar molt. El tutor, l’Enric, també va dir que havia estat força bé.
Ah! i no oblidem a la senyora Carmen que li tenim que donar les gràcies pel gran treball que va fer com a actriu extra dalt del balcó.

MAKINGs OF

 

FOTOS DEL RODATGE GRUP 1

 

FOTOS DEL RODATGE GRUP 2

One thought on “Pràctica central

  1. Pingback: Cinema en curs 2011-2012 » Blog Archive » Estrenes de la pràctica central

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *