Minuts Lumière

Arts Gràfiques from Institut Joan d’Àustria on Vimeo.

Untitled from Institut Joan d’Àustria on Vimeo.

 

 

 

 

GLÒRIES

Aquest dimarts hem anat al centre comercial Glòries i a una antiga fàbrica a rodar els nostres primers minuts Lumière. Vam tenir algun problema amb els permisos al centre comercial però els vam superar. A l’antiga fàbrica no va haver-hi cap problema. És una “Nau espacial” molt curiosa. Va ser molt divertit anar-hi i filmar. Tot està sortint bé.

 

 

 

 

L’equip sencer

 

L’Anggie dirigint

 

El Dani, director, comprovant el balanç de blancs

 

L’equip a la “Fàbrica de somnis”

ARTS GRÀFIQUES

El meu minut Lumière el vaig filmar en un taller d’arts gràfiques al barri de Poblenou.

La veritat és que el meu minut va anar bastant bé, no vam tenir gaires problemes a l’hora de filmar, i a més ens van atendre bé i van ser molt amables

 

 

.

UN DIA A L’HÍPICA

Vam anar a l’ hípica de Canyet, un barri de Badalona, a filmar el minut i ho vam pasar molt bé. Vam viure una experiència nova. L`Omar va filmar com es dutxa un cavall. L´Esfrailen va filmar com es dóna voltes al cavall. Jo, el Domingo, vaig filmar com el ferrer li clava un ferradura al cavall.

LA DUTXA FREDA DEL ZEUS

MOLA

El meu minut va ser les guspires de la mola al taller Sansa. L’encarregat de la càmera va ser l’ Angela, del so el Dani i l’Andrea va fer la claqueta. El treball amb el grup va estar força bé, vaig estar una mica nerviosa perquè tenia només una oportunitat, però al final tot va sortir molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *