SÒNIA: preparació i filmació del minut

El meu minut Lumière se’m va ocórrer sol, no me’l vaig haver de pensar gaire. El meu tiet està treballant en una obra al carrer i vaig pensar a gravar-ho mentre treballava. Vaig fer la proposta als professors que hi van estar d’acord. Llavors vaig preguntar al meu tiet si podria gravar i em va dir que sí. Vaig fer fotografies del lloc on hauria de rodar i vaig portar-les a classe.

Quan va arribar el dia i l’hora en què havia de preparar-ho tot, em vaig començar a posar nerviosa. Mentre els treballadors esmorzaven, el meu equip va començar a preparar-ho tot. Vaig estar indecisa a l’hora d’escollir ben bé el lloc. El que em va resultar més difícil va ser enquadrar l’espai. Vaig moure mil vegades la càmera! No sabia on sortiria millor, però em va agradar molt l’enquadrament final que vaig triar. Els treballadors van arribar d’esmorzar i ja arribava l’hora de filmar. El moment en què més nervis vaig agafar va ser quan ja estava tot preparat i la Núria em va dir: -Molt bé, quan vulguis avisa l’equip i comencem a gravar.
Ha sigut una experiència extraodinària! Vaig acabar molt cansada quan van finalitzar tots els minuts del dia, però va ser molt divertit!

Ha sigut perfecte! El meu minut Lumière m’ha entusiasmat! Jo m’ho imaginava d’una altra manera, però ha sigut millor i tot!

pb130270_800x600pb130257_800x6001

La tensió em superava! No sabia en quin moment començar, per por que el minut sortís malament, poc dinàmic. Però vaig prendre la decisió i va ser genial!
En aquell moment el formigó queia al carro i els companys em deien: -Comença ara! Ara que cau el formigó!

Llavors, vaig avisar i vaig prémer el botó. Ara ja no podia fer marxa enrere. Controlava el temps, els treballadors i la càmera. Tot va sortir perfecte! Em va agradar moltíssim el meu minut Lumière! Va ser fantàsticl!

Una resposta a “SÒNIA: preparació i filmació del minut”

  1. Núria (Cinema en curs) Diu:

    El fet de provar diferents enquadraments va estar molt bé: finalment vas tria un que et permetia tenir tres espais amb accions importants (als laterals i al centre) i el trànsit de la gent. Durant tot el Minut Lumière passen coses i també és molt interessant el so: com tot es calma just abans del final! El teu text aconsegueix restituir molt bé l’emoció del moment de decidir l’inici de la filmació, quan tot l’equip està a punt i només cal que tu decideixis quan començar. I també restitueix amb precisió la intensitat i l’atenció del rodatge: el control del temps, els treballadors i la càmera. Felicitats!

Deixa una resposta