MARIA: preparació i filmació del minut

El meu minut consisteix en la filmació de com cau un bloc de pedra de la pedrera de Sant Vicenç de Castellet.

Vaig pensar que seria interessant gravar aquest minut ja que el meu pare hi treballa i he tingut més facilitat a l’hora de tenir el permís i ajudar-me perquè pogués captar exactament el moment de caure el bloc de pedra. Els primers dies estava atabalada perquè no sabia què podia gravar, però després ho tenia tot molt clar i penso que n’ha sortit un gran minut.

img_4278_800x600img_4247_800x600img_4259_800x600

Ha estat una gran experiència poder fer aquesta filmació amb una càmera professional i amb una persona que hi entén. El rodatge en qüestió va anar bastant bé ja que també hi havia el meu pare per ajudar-me i tenia un equip de rodatge genial. Primer vaig mirar com volia col·locar la càmera i després la meva ajudant em va portar el trípode etc. Vaig començar tranquil·la a l’hora de muntar les coses, però a mida que s’havia de començar a fer silenci i estar atent, vaig començar a posar-me nerviosa sobretot quan el meu pare va fer el senyal al noi que portava la màquina perquè empenyés el bloc de pedra. En aquell moment precís el noi no mirava i enmig d’aquell silenci que es podia tallar tots estàvem patint d’allò més fins que el va mirar i el bloc de pedra cap a terra!. Resumint, ha sortit com esperava i n’estic contenta. Ho vaig trobar tot bastant fàcil, només vull dir que cansa força haver d’anar muntant i desmuntant tota l’estona. Com a conclusió vull afegir que ha sigut una gran experiència, m’ho he passat molt bé fent el meu minut i els de la resta de companys.

2 Respostes a “MARIA: preparació i filmació del minut”

 1. Núria (Cinema en curs) Diu:

  La idea del Minut Lumière era molt interessant. Com expliques, l’espera va generar una gran tensió: especialment per la Yasmina, la teva ajudant, que anava veient els segons passar amb la por que la caiguda del bloc de pedra quedés “fora” del Minut… És bonic fixar-se en l’acció dels homes vestits de groc al fons.

 2. Marina y ia Diu:

  Maria!
  Es un video que vam patir molt,
  Felicitatas per teu minut
  ens agrada’t molt
  T’esmimen

Deixa una resposta