IA: preparació i filmació del minut

Jo el meu minut l’he preparat amb l’ajuda tant dels professors com del meu pare que els va demanar a la feina si podia anar a filmar al forn de pa Baylina del Pont de Vilomara.
Aquesta idea se ‘m va acudir perquè el LLuís un dia a la classe en va donar alguns exemples i com que el meu pare treballava en un forn se’m va encendre la bombeta! Va ser una bona idea, i a classe una setmana abans de gravar, la Núria ens va ensenyar a muntar la càmera i així és
com he preparat el meu minut Lumière.


pb110184_800x600img_4144_800x600img_4148_800x600

Ha estat molt divertit per a mi, però també interessant. El meu equip era: la Yasmina , la Natàlia i l’Hector i jo és clar era el director. En el meu minut no he patit gaire però hi ha hagut un moment quan vam començar la Natàlia i jo en què vam moure la màquina de lloc i es va bellugar el trípode. Durant una estoneta petita vam patir però només va ser aquest moment i ja està, i per a mi va ser un experiència nova i els treballadors van ser molt amables amb nosaltres i fins i tot ens van convidar a menjar uns croissants petits.

Una resposta a “IA: preparació i filmació del minut”

  1. Núria (Cinema en curs) Diu:

    Va ser una gran idea filmar al forn! Quan vam arribar no paràvem de descobrir Minuts Lumière possibles (les màquines, l’elaboració de les magdalenes, el forn vertical, el forn d’on treien el pa amb les pales de fusta…). Va estar molt bé que tu tinguessis tan clar el teu Minut Lumière i el moment d’iniciar-lo! Crec que això de “quan vam començar la Natàlia i jo en què vam moure la màquina de lloc i es va bellugar el trípode” no acaba d’entendre’s i sobretot no explica del tot bé la teva rapidesa de decisió i la rapidesa de reacció teva i de la Natàlia. L’explicació (per aquells que s’interessin pel Minut i la vostra feina) seria més aviat: “quan estaves a punt d’iniciar l’acció que volies filmar, el forner va moure sobtadament la màquina que treu els pans! Vas decidir reenquadrar: en poquíssims segons tu i la Natàlia vau moure el trípode una passa cap a l’esquerra i vau optar per una òptica més angular, amb un angle de visió més gran”. El Minut crea un suspens: sembla que no arribarem a veure què surt de la cinta transportadora… També és molt interessant tota l’acció que es desenvolupa al marge dret de l’enquadrament!

Deixa una resposta