La meva experiencia al rodatge del film final

Hooooooooooooola a tots i a totes,

Com va el curs?

Voldria compartir la meva experiència en el rodatge del film final amb vosaltres, l’últim rodatge de la meva vida.

Va ser molt emocionant, vam aprendre coses que no sabíem com fer, com a mirar millor els enquadraments per enriquir molt més la imatge i allò que volíem filmar, també vam poder fer de camarografs, de sonidistes, de scripts i fins i tot de directors.

Si fèiem de sonidistes ens adonàvem de que el món en el que vivim es molt més interessant del que nosaltres creiem, que hi han moltes coses en les que no ens fixem i que em de començar a fixar-nos molt més, almenys jo ho intentaré.

Quan anavem a filmar o estavem esperant que alguna cosa passes sempre feia que et possesis molt nerviós i intentavem relaxar-nos i no aburrint-nos cantant i fent el tonto, era molt divertit, començavem a cantar cançons de quan erem petits i a fer bromes.

Per a mi el millor de tota aquesta experiència tant enriquidora va ser que vaig poder aprendre a mirar-me el món amb altres ulls i a fixar-me en coses que abans de fer Cinema en Curs no hem fixava.

Segur que tots hem passat molts nervis, hem hagut de tenir molta paciència, ens hem passat molt temps intentant que tot fos perfecte i filmant plans i seqüències que ens agradaven, i estic més segura encara de que tot aquest esforç serà recompensat.

Tinc moltes ganes de veure la feina de companys d’altres centres, segur que hem sorpreneu.

Fins a molt aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *