La Pràctica Central

Hola a tots.

Aquests dies hem estat decidint com farem la pràctica central. Ara mateix hem dividit el grup en dos parts i farem dues gravacions en diferents dies i horaris.

Hem estat parlant sobre possibles temes dels que podrien tractar la nostra pràctica i hem quedat en que el nostre personatge ha parlat per telèfon amb un amic o amiga i té una cita. Hem començat a treballar sobre els possibles sentiments que té després de la seva conversa.

Nosaltres hem proposat  localitzacions on es podria situar la seqüència.

Un grup ha pensat de situar-lo a un carrer al costat d’uns magatzems, a uns balcons, a una plaça i a un parc. Dels dos grups en sortiran quatre grups de muntatge. Ben aviat tindrem les nostres seqüències i les pujarem. Esperem que us agradin.

Fins aviat

One thought on “La Pràctica Central

  1. Pingback: Cinema en curs 2011-2012 » Blog Archive » Preparant la pràctica central

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *