EL MEU MINUT LUMIÈRE

Hola un altre cop!!

Sóc la Camila Medina, de l’institut Bellvitge.

Desitjo que us hagi agradat el nostre bloc i tots els comentaris que anem fent de mica en mica.

Avui us parlaré una mica sobre el meu minut Lumière.

Encara no tinc un títol, però crec que serà alguna cosa com <<Minut Medina>> o <<Primer Minut Medina>>, vaig treure la idea quan vaig veure que els germans Lumière tenien els seus minuts amb el seu cognom, Lumière.

El meu minut vull que sigui des de sobre d’un pont que comunica el meu barri amb un altre que es diu Gornal, per on passen, per sota, els trens de Renfe.

Vull que es vegi ,com si passessin per sota nostre, dos trens que es creuin.

Al principi sols es veurien les vies del tren i després passarien els dos trens, al final, si donés temps, es tornaria a buidar.

M’he inspirat en un minut que van fer els germans Lumière, on es veia com venia un tren fent una diagonal, com si fos en la nostra direcció. Vaig pensar en fer alguna cosa dels trens, i al veure el pont ho vaig decidir.

He fet unes fotos per a que us podeu fer una idea de com serà tot.

 

 

 

Adeu i fins molt aviat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *