Vista formiga…

Bones…segurament sóc l’últim em presentar-me en aquest treball, prò el problema no era el temps de dedicació sinó com treballar amb el tema de carrers, potser no he estat inspirat després de tantes i d’intentar-ho en diversos punts de bcn, però per fi avui crec que m’he vist més a gust amb la meva càmera “sencilla i simple” per bcn.

La veritat es que n’he fet centenar de fotografies i no se quines són les adequades per enviarte, així que aquí tens les que més m’agraden a mi…

ali-001.jpgali-002.jpgali-003.jpgali-004.jpgali-005.jpg

Una resposta a “Vista formiga…”

 1. miquel àngel Diu:

  Hola, Alí

  M’agraden molt les fotografies. La idea és ocurrent i possibilita resultats molt inesperats.

  És curiós que de les fotogafies que m’ensenyares, dels bruts, en la teva tria n’hi 2 ò 3 que també eren les que més m’agradaven a mi. Sobretot la segona i la última. En cavi la quarta me sembla poc interessant, tens imatges, crec, millors que aquesta.

  M’agradarà que ho mirem junts de nou i t’explicaré el perquè detallat.

  Ah! Potser una cosa que no t’has “currat” en excés és el factor composició final. I valdria la pena.

  m à

Deixa una resposta