DISPARANT AL COR DEL TEMPS (generacions). Oriol Carreras Martí

Amb aquest seguit de fotografies vaig intentar plasmar el pas del temps a través de tres generacions de dones de la meva família:la meva cusina petita, la meva tieta i la meva àvia. He intentat una seqüència simètrica (mig rostre, mans, peus, mans, mig rostre) que doni una idea de cicle, com la vida. El pas del temps és suggerit per la llum, de blanca a vermella (filtre).

He tingut un problema a l’hora d’introduir les fotografies, queden massa grans. Si pots diga’m com les puc reduir.

generacions-001b.jpggeneracions-002b.jpggeneracions-005b.jpggeneracions-006b.jpggeneracions-007b.jpg

3 Respostes a “DISPARANT AL COR DEL TEMPS (generacions). Oriol Carreras Martí”

 1. Carlos García Peñalba Diu:

  Ja he reduit les imatges. A classe ja tornarem a parlar com fer-ho!
  Carlos

 2. miquel àngel Diu:

  Crec que és un treball francament interessant. De fet, mostra una mena de falsa simetria. També el color és comporta d’una manera exranya, perquè en realitat no hi ha una veritable gradació ni una distribució clara.

  Ras i curt, crec que hi ha un desajust entre allò expliques i allò que fas. Hi ha una mena de confusió en els conceptes. Però potser aquesta és la gràcia de la proposta. Obliga a pensar, perquè resulta inesperada.

 3. Anònim Diu:

  Feu moltes faltes ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!

Deixa una resposta