gENERATIONS (gina)

havia pensat en fer la fotografía d’una avia( amb la llum adekuada, k entri per la finestra, pero més haviat fosca) i k la avia estigui agafant a una nina. es una manera de explikar varies coses.. una, la maternitat (de kuan ets madura) , per la postura en la k estarà (simulant k està agafant un nen) un altre per la contraposició del fet k estigui amb una nina(objecte infantil) i ella estigui al “final” de la seva vida.

tamb havia pensat en fer un avi mirant cap a terra i un nen o jove mirant cap a dalt però m’han dit que està molt explotat… per tant re…

b…ja vorem aveure k surt

Una resposta a “gENERATIONS (gina)”

  1. miquel àngel Diu:

    Molt interessant, suggeren, el plantejament de partida. Segons com el tractis serà descarnat o tendre. Tenc gran curiositat. Llegint la teva idea me vénen moltes imatges al cap. A veure si coincidim?!

Deixa una resposta