Minut Lumière: El Mercat (Fruites d’hora punta).

Fitxa Minut Lumière.

1. Descriu allò que et proposes amb aquest Minut: per què en aquest lloc? amb quina intenció d’enquadrament? quines dinàmiques de moviment desitges que es produeixin?

Hem escollit el mercat de Bellvitge, ja que hi ha molt de moviment i molta vitalitat. Volem agafar l’enquadrament d’una parada de fruita, on es vegi el moviment del treballador, del comprador i del producte.

Quin resultat plàstic?

Quantitat gran del color i el dinamisme entre la gent del mercat i la parada de fruita.

2. Creus que és de l’estil dels minuts Lumière analitzats a classe? Va més enllà? És una còpia? Aporta res nou? Compara-ho?

S’assembla en que és una gravació improvisada i quotidiana però té color i vitalitat.

3. Si li haguessis de posar un títol al teu Minut, quin seria?

Fruites d’hora punta.

4.- En quin lloc filmareu. (Sortida del metro, arribada del tren…)

La parada de fruites del mercat de Bellvitge.

5. Quin horari seria el més adient ? Per la llum, quantitat de gent, sortida d’escoles, horari de trens i metros …..etc. ( De 13h. a 17h .)

13:00h -> Hora punta del mercat.

Hem demanat permís a la propietària de la fruiteria per poder fer la filmació.

6. Foto del lloc.

imagen439.jpg

Marina i Maria.Rialla

Una resposta a “Minut Lumière: El Mercat (Fruites d’hora punta).”

  1. miquel àngel Diu:

    Hola,

    L’enquadrament que envieu com a proposta és molt interessant, per les moltes possibilitat que presenta en el joc d’escales: taronges molt grans, gent més gran i més menuda al fons, etc. Encara que m’envieu una foto vertical i no sé què passaria veient-ne una d’horitzontal, crec que sera ben distint.

    Però, teniu previsió de quin inici voleu ple pla? Una mà a les taronges, la primera compradora, l’enquadrament buit, etc. Estaria bé que ho pensessiu i m’ho expliquessiu. També m’agradaria saber si heu pensat en un final ideal, allò que us agradraria que tanqués el pla.

    Una vegada més, estructureu inicis i no finals. Ja sé que els finals depenen més de l’atzar, però cal pensar en el Final Ideal, per tal d’intentar aconseguir-lo! De fet, no oblidem que els germans Lumière fan vistes de naturalesa documental, però en controlen i manipulen molts de factors!

Deixa una resposta