Primera idea

Hola sóm la Cris i la Issa, fem juntes el treball del minut Lumiere.

La idea que tenim és filmar el minut de la sortida a l’hora del pati dels nens de preescolar. Pretenem així reflexar l’euforia d’un nen en el que possiblement és un dels moments més importants del seu dia.

escola.jpg

Una resposta a “Primera idea”

  1. miquel àngel Diu:

    Hola

    És interessant l’enquadrament dividit en tres seccions i la forta fuga que té. Estaria bé que m’expliquessiu, però, si voleu iniciar amb l’enquadrament buit o just amb els nens ja sortint. O si la vostra idea és que, en un minut, el pla s’arribi a buidar o si això és impossible i acabarà quan acabi.

    En poques paraules, estaria bé que preveiéssiu l’estructura interna de la peça i no només l’enquadrament. Recordeu que en el nivell de les vistes Lumière que ens movem, el documental és com la captació de fluxos de vida, i aquests tenen un ritme, una manera d’aparèixer i desparèixer, un comportament. Cal tractar d’estructura aquest “flux de vida” per tal d’aconseguir una peça més rodona.

    Penseu en això!

Deixa una resposta