JA TENIM LA IDEA ENLLESTIDA!!

Després de pensar molt, entre tots els de la classe hem decidit cada escena del nostre curtmetratge i ara us el volem explicar:

L’argument se centra en un noi que comença nou a un institut. Al primer dia tindrà un encontre negatiu amb un altre noi i una encontre positiu amb una noia. Nosaltres volem explicar com es produeixen aquests dos encontres i com al final els personatges es troben tots tres. Es tracta doncs, de descriure les sensacions que va tenint el noi que comença nou a l’institut, durant el seu primer dia.

1. El nostre protagonista està a casa seva recollint la maleta per anar a l’institut, com que fa tard amb les presses li cauen les coses al terra. 

2. En la següent escena es veu una noia pentinant-se, també amb molta pressa.

3. Desp´res els veiem a tots dos corrent cap a l’institut, en un muntatge en paral.lel.

4. La noia arriba a la porta i es posa a tocar el timbre am insistència. Mentre això passa arriba el noi. La noia se’l mira però no li diu res perquè no el coneix. De seguida però li obren la porta i entra diparada cap a dins. El noi entra també al seu darrera, però no tandisparat com ella.

5. soms dins la classe i el noi obre la porta per entrar. Tothom queda callat i se’l mira. El professor el presenta. Un altre noi fa un comentari, aparentment per fer riure sobre el fet de fer tard el primer dia. El professor se’l mira i en comptes de riure el contesta seriosament. El noi que ha fet el comentari es queda parat i desp´res, un cop s’hagi assegut el noi nou, el mirarà amb una certa ràbia. Els altres xiuxiuegen sobre el que ha passat, però la classe continua.

6. S’acaba la classe i tothom surt al passadís per canviar de classe. Ell, que va força perdut i desorientat, camina a poc a poc quan de sobte l’alumne que ha dit el comentari a classe li fa una traveta.

7. A l’hora del pati el protagonista està sol, va a buscar l’esmorzar però arriba tard i només queda un entrepà, seguidament, entra la noia, un altre cop amb presses, com al matí, ella també fa tard i ja no podrà esmorzar. Aquesta però és l’excusa per començar a parlar. La noia que l’epseren i que si vol li presentarà a un seu amic.

8. En la presentació ella esta molt contenta, però ell veu que el seu amic és aquell company de classe, els dos es queden molt estranyats i marxen aparentment amics.

Que vagi tot molt bé, fins aviat!! Fer l'ullet

Deixa una resposta