PROJECTES FOTOGRÀFICS

Nosaltres hem començat pels projectes fotogràfics. Podeu veure’n un primer intent a l’apartat Projectes fotogràfics. Podeu apuntar els vostres COMENTARIS directament a aquesta entrada del diari.

caixer1.jpg asistente-para-redimensionar-7.jpg dscn2591.JPG  ESPAIS PÚBLICS

animals-1s.JPG animals-3.jpg gossos.jpg  ANIMALS

Una resposta a “PROJECTES FOTOGRÀFICS”

 1. Helena Nogué Diu:

  Hola a tots!
  Primer de tot em presento: sóc l’Helena Nogué i faré d’intervenant de Cinema en Curs a la vostra classe amb la Montserrat Planella. Com ja sabeu, la setmana que ve comencem els tallers i arrancarem amb la primera pràctica de cinema, els Minuts Lumière, centrada en el fil conductor d’aquest curs: el punt de vista.
  Aprofito per dir-vos que he pogut veure les fotos que heu penjat al bloc. D’entrada em semblen molt interessants, sobretot perquè entre les diferents sèries hi ha una varietat en el tractament del punt de vista. Algunes sèries defineixen molt clarament quin és el punt de vista comú entre les fotografies (com les de l’Isaac o la Carmen) i d’altres proposen matisos diferents en el tractament del punt de vista en cada fotografia (com les d’en Gerard o l’Anastasia). A més, en general, em sembla que hi ha bones fotografies en totes les sèries i que seria bo parlar-ne més detingudament quan ens veiem; a partir dels vostres treballs fotogràfics podrem comentar temes i elements del punt de vista.
  Ens veiem la setmana que ve. Fins aleshores!
  Helena.

Deixa una resposta