ENS PRESENTEM

Hola a tothom! Som els alumnes de 1r de Batxillerat de l’IES Castell d’Estela: la Neri, l’Isaac, en Martí, l’Anastàsia, La Irene, la Carmen, L’Albert, en Gerard, La Marta, la Vanesa i en Pol, acompanyats de la Montse planlla, la nostra professora, i l’Helena Nogué que ens ajuda amb les pràctiques. Nosaltres hem començat Cinema en curs aquest dimarts. Tot i així ja hem fet fotografia durant tot el primer trimestre. Hem après les bases de la fotografia, aspectes tècnics, conceptuals i estètics. Hem fet diferents projectes fotogràfics com per exemple:

Recull d’elements del pati i efectes amb la llum natural: 

oo-016.jpg  pati.jpg  oo-005.jpg

Retrats:

retrats5.jpg  retrats2.jpg  retrats3.jpg

Fotografies d’objectes amb il.luminació artificial:

irene-1.jpg irene-5.jpg irene-2.jpg      carmen-o2.JPG carmen-o4.JPG

Projecte temàtic sobre les sabates:

sabata3.jpg  sabates1.jpg  sabates2.jpg

Projecte temàtic sobre les mans:

albert.jpg  mans-anas1-2.JPG  mans-irene.JPG

Ara abandonem la fotografia i comencem a treballar amb cinema.
 

Una resposta a “ENS PRESENTEM”

 1. meritxell (intervenant) Diu:

  Hola! Benvinguts a Cinema en curs!!

  Sóc la Meritxell, intervenant del CEIP Bordils i de l’IES Les Corts. Nosaltres també començarem a rodar els Minuts la setmana que ve i amb l’IES Les Corts hem començat els projectes fotogràfics. Com les vostres, han sortit fotografies motl interessant. Pròximament les penjarem al bloc. Espero també veure més fotografies vostres!!
  D’altra banda, volia comentar-vos que m’han agradat moltíssim les fotografies que heu fet durant el primer trimestre. Trobo que heu sabut treballar molt bé amb la llum, aixi com capturar gests amb les mans.
  Esperem veure més treball vostres!!
  Meritxell

Deixa una resposta