L’estrena dels films finals al bloc

Després de l’estrena a la Filmoteca de Catalunya, a la pàgina dels films finals ja es poden veure els catorze films realitzats a Cinema en curs 2010-2011!

Dies de solitud (Escola de Bordils) Tornar a començar (Escola Cervantes)Un pas endavant (Escola Comtes de Torregrossa)Escapada (Escola Els Xiprers)Per què? (Escola Espronceda)Mirades que escolten (Escola Mestre Morera)En paral·lel (Escola Rafael Alberti) Un mar de dos (Institut Badalona Nou)Canvis (Institut Bellvitge)L’última festa (Institut Castell d’Estela)Temps a venir (Institut Castellet)Demà (Institut Lluís Domènech i Montaner)Dibuixant un somni (Institut Fort Pius)Entre amics (Institut Les Corts)

A continuació trobareu el making of fotogràfic i el film de cloenda “un any de cinema en curs”, presentat a la projecció dels films finals el 2 de juny a la Filmoteca de Catalunya amb música en directe de Bernat Font.

Deixa una resposta