Projecció dels films finals a la Filmoteca

El dia 2 de juny els participants dels catorze tallers de Cinema en curs presenten a la Filmoteca de Catalunya els films finals realitzats aquest curs. Després de la projecció del seu film, cada grup presenta el procés de creació i inicia un diàleg amb un altre grup, que prèviament ha vist i analitzat la pel·lícula.  Es posen en joc qüestions de guió, planificació, rodatge i muntatge i tries expressives que han estat molt presents en el treball de l’any:  el primer pla, els elements interposats, el nítid i el flou o els moviments de càmera.

A continuació es poden veure les fotografies d’alguns moments d’una jornada molt intensa, cinematogràficament i vivencialment.

cinemaencurs_projecciofinal_1011_4 cinemaencurs_projecciofinal_1011_6 cinemaencurs_projecciofinal_1011_1 cinemaencurs_projecciofinal_1011_5
cinemaencurs_projecciofinal_1011_7 cinemaencurs_projecciofinal_1011_2 cinemaencurs_projecciofinal_1011_8 cinemaencurs_projecciofinal_1011_10


Deixa una resposta