Sortida a Can Coll i al Museu Arqueològic

Hola famílies!!

En aquesta entrada al bloc us compartim els àlbums de les sortides de Can Coll i del Museu Arqueològic de Catalunya.

A Can Coll vam poder gaudir d’una passejada pel bosc on podíem explorar-lo mitjançant els sentits del tacte, oïda, vista i olfacte. Vam poder tocar les textures de la natura, escoltar els sons del bosc, observar amb una lupa els detalls i olorar les seves fragàncies. Vam passar un dia genial envoltats de natura.

 

Al Museu Arqueològic de Catalunya vam fer dos tallers per aprofundir en els coneixements de la Prehistòria: un d’ells consistia en conèixer els minerals que s’utilitzaven per fer pintures rupestres i, posteriorment, en vam crear les nostres. L’altre taller consistia en conèixer l’evolució dels humans. Quan vam acabar, vam anar a passejar i a jugar per Montjuïc. Ens ho vam passar d’allò més bé!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *