SETMANA CULTURAL

Hola famílies!

La setmana cultural d’enguany ha girat entorn a l’art. A cicle inicial ens hem centrat en la fotografia i hem fet diferents activitats per aprendre sobre aquesta fascinant disciplina.

A continuació, us farem un petit resum de les activitats i us adjuntarem l’àlbum de 1r i el de 2n:

Primerament, per descobrir el tema de la Setmana Cultural, els alumnes van fer un joc de pistes per tota l’escola. Quan van reunir totes les pistes van poder endevinar que aprendríem sobre fotografia.

Primer:                                                                              Segon:

També vam fer una sortida fotogràfica per l’escola on vam descobrir un dels principals elements del llenguatge visual: la línia. Vam anar a diferents llocs de l’escola per trobar línies i fotografiar-les decidint si volíem línies horitzontals, verticals o diagonals i decidint també l’enquadrament (si ens apropàvem o ens allunyàvem de l’element a fotografiar). A l’esquerra teniu l’àlbum dels alumnes fent l’activitat i a la dreta les seves fotografies.

Primer:

 

 

 

 

 

Segon:

 

 

 

 

 

Una altra activitat va ser fer-nos fotografies expressant una emoció. Hi havia diferents complements i disfresses que es podien utilitzar si es creia convenient. A l’esquerra teniu l’àlbum de 1r i a la dreta el de 2n:

Primer:                                                                              Segon:

 

 

 

 

 

Vam descobrir una tècnica artística nova: difuminar el guix de color. Teníem una fotografia nostra a l’escola (com les que es feien abans) i per simular l’efecte d’una fotografia antiga vam difuminar-hi guixos de colors.

Primer:                                                                              Segon:

 

 

 

 

 

Vam descobrir la tècnica del Collage i en vam fer un de gegant sobre la forma d’una càmera de fotos!

Primer:                                                                              Segon:

 

 

 

 

 

I finalment, vam crear i imaginar minimons… Teníem diferents figuretes que col·locàvem sobre diferents fons. Van quedar uns minimos molt realistes! Aquí teniu les fotografies. A l’esquerra teniu l’àlbum de l’activitat i a la dreta, l’àlbum de les fotografies que van fer els alumnes:

Primer:

 

 

 

 

 

Segon:

 

I, finalment, us deixem els àlbums fent la xapa de record de la setmana cultural:

Primer:                                                                              Segon:

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *