La Prehistòria a 1r

Bon dia famílies!

En aquesta entrada al bloc us volem compartir dues activitats que hem realitzat a l’aula per aprendre sobre la Prehistòria. Enguany, la idea era treballar aquesta època històrica des de l’art. Així que la primera aproximació la vam tenir fent una simulació d’un fòssil amb pasta de sal. Vam conèixer la feina dels paleontòlegs i què són els fòssils. Aquí podeu veure tot el procés de creació de les nostres simulacions de fòssils:

 

Una altra activitat va consistir en representar pintures rupestres amb espècies com la cúrcuma, el pebre roig, el cacau i el colorant alimentari. A la sortida al MAC ja vam aprendre que els prehistòrics utilitzaven minerals, però nosaltres a l’aula ho vam fer amb espècies. El que sí que vam utilitzar igual que a la Prehistòria van ser els dits i les mans… i ens va encantar! Aquí teniu les obres d’art:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *