Auca de Nadal

Hola famílies!

Els docents de l’escola ens estem formant en el programa d’innovació pedagògica del Departament d’Educació Avancem: Ensenyament i Aprenentatge integrat de les llengües que té com a finalitat dotar el nostre alumnat d’una competència plurilingüe sòlida que afavoreixi  el seu creixement acadèmic. D’altra banda, fomenta un ensenyament de les llengües competencial, que parteixi del consens i la cooperació entre el professorat de llengua i que promogui el disseny de projectes d’aula en què participen diverses llengües.

Per aquest motiu, durant el mes de desembre vam treballar el rodolí amb l’alumnat de 1r amb diferents activitats i jocs. Finalment, vam elaborar una auca per explicar a l’escola les activitats que vam dur a terme durant el mes de desembre i com a cloenda de l’any.

Aquí us deixem un recull de les diferents activitats:

 

I aquí us deixem una fotografia del resultat final:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *