CASTELLÀ (¿COMO ERA LA VIDA HACE 100 AÑOS?)

CASTELLÀ (¿COMO ERA LA VIDA HACE 100 AÑOS?)

Els nostres alumnes de Segon, en l’assignatura de Castellà, han comprovat com ha canviat la vida en un segle. Hem buscat fotos sobre els oficis, el transport, els jocs, l’escola i objectes de temps enrere i ens hem adonat com han evolucionat moltes coses i com altres encara continuen igual. Al final hi ha hagut un interesant debat sobre el tema. Ha sigut una gran experiència per ells on ens hem volgut posar en la pell dels nostres avantpassats. Aquí us deixem unes fotos sobre el treball realitzat.

 

Gracies a les aportacions dels pares en l’ajuda de la recerca de material i fotografies!!!!

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *