Estudiar al CFA Palau de Mar

De cara a la finalització del procés de preinscripció i matrícula i de l’inici de les classes, el proper 19 de setembre volem recordar-vos les tasques que haureu de realitzar abans d’incorporar-vos el proper curs.

Alumnat propi: atés que ja vareu fer la matrícula en el període corresponent, a principis de juny, a classe amb el professor o professora corresponent, un cop publicats els horaris definitius, haureu de consultar l’horari del grup al qual esteu assignats i la data concreta d’incorporació al curs. Ho podreu fer, presencialment a les dependències del CFA Palau de Mar o consultant la nostra web.

Alumnat que van fer la preinscripció al CFA Palau de Mar durant el procés de preinscripció i matrícula i han obtingut plaça. Haureu de realitzar la matrícula del 4 al 8 de setembre en l’horari que podeu consultar en aquest enllaç. Recordem que si no es realitza la matrícula en el termini establert, la plaça vacant serà assignada a una altra persona que es trobi en llista d’espera.

matricula

Alumnat que van fer la preinscripció al CFA Palau de Mar durant el procés de preinscripció i matrícula i però que ha obtingut plaça en un altre centre. Durant el període de matrícula, de l’1 al 8 de setembre us haureu d’adreçar al centre on heu obtingut la plaça per tal de formalitzar la matrícula.

Alumnat que van fer la preinscripció en un altre centre i ha obtingut plaça en un altre centre. Haureu de realitzar la matrícula del 4 al 8 de setembre en l’horari que podeu consultar en aquest enllaç. Per a formalitzar la matrícula haureu de portar el DNI, original i fotocòpia i una fotografia de mida carnet. Recordem que si no es realitza la matrícula en el termini establert, la plaça vacant serà assignada a una altra persona que es trobi en llista d’espera.

Alumnat en llista d’espera. En cas de produir-se alguna vacant, el tutor del grups es posarà en contacte amb les persones en llista d’espera, en l’ordre establert, per tal d’oferir-li la plaça corresponent.

Canvi de grups. Aquelles persones que hagin obtingut plaça ja sigui en el procés de matrícula de l’alumnat propi o durant el procés de preinscripció i matrícula, però que per algun motiu vulguin canviar d’horari, podran fer la sol·lucitud el dia 12 de setembre de 10 a 13 h. Teniu tota la informació en aquest enllaç.

Persones que no han participat en el procés de preinscripció i matrícula. A partir del dia 12 de setembre s’obrirà un període de matrícula extraordinària per aquells ensenyaments del qual encara es disposi de places vacants. Podeu consultar les places vacants dels diferents ensenyaments i els horaris de la matrícula extraordinària en aquesta pàgina web a principis de setembre

Recordem que el centre estarà tancat amb motiu de les vacances d’estiu fins al proper 1 de setembre, data que tornarem a obrir les portes.

estrella

Aprofitem per a destijar-vos un bon estiu a tothom