Visita al Mobile World Center

Els dies 15 i 24 de Març, el CFA Palau de Mar va organitzar un parell de visites al Mobile World Center, amb els estudiants de COMPETIC 2.

Durant la visita, es va poder veure l’exposició A Mobile Story, que analitza “el present i el futur la transformació de les indústries smart, les professions del futur, l’evolució dels dispositius mòbils des de la primera trucada, o els avenços cap a la convergència tecnològica, entre d’altres

Els participants en aquesta activitat també van poder participar en una una Virtual Escape Room, “un joc amb les darreres tecnologies de realitat virtual, que donarà l’oportunitat de salvar la civilització a aquells que aconsegueixin finalitzar-lo“.

La proposta permet conèixer tres de les tecnologies que estan revolucionant la indústria mòbil actual (el grafè, les e-Sim i la connexió 5G) amb un joc interactiu en 3D on es plantegen una sèrie de qüestions que el jugador ha de resoldre.”