Continuem creixent

D’acord amb el estableix la resolució que regula la preinscripció i matrícula als centres de formació de persones adultes, avui s’ha publicat l’oferta formativa del CFA Palau de Mar per al curs 2017-2018.

La supressió d’alguns grups amb poca demanda i la incorporació d’un nou docent a mitja jornada ens ha permès obrir nous grups en l’ensenyament de llengua anglesa i recuperar l’ensenyament de llengua castellana.

 

Llengua anglesa

L’oferta formativa per al proper curs preveu la creació de dos nous grups, de Llengua anglesa 2 i de Llengua anglesa 3. Això suposa un increment de 50 places més d’aquests ensenyaments que, tradicionalment, ha tingut una demanda superior a les places disponibles.

Llengua castellana 1

Es crea un nou grup de Llengua castellana 1, cosa que significa recuperar aquests ensenyaments que ja s’havien impartit en el passat. La manca de places d’aquests ensenyaments i un augment en el nombre de nouvinguts feia aconsellable incloure de nou, aquests ensenyaments en l’oferta formativa del centre.

En global, els ensenyaments i cursos que oferirà el CFA Palau de Mar el curs vinent són els següents:

 Ensenyaments  Nivell Grups Places
Ensenyaments de Llengües  Llengua catalana 1 1 25
 Llengua catalana 2 2 50
 Llengua catalana 3 1 25
 Llengua castellana 1 1 25
 Llengua anglesa 1 2 50
 Llengua anglesa 2 3 75
 Llengua anglesa 3 3 75
 Llengua francesa 1 1 25
 Llengua francesa 2 1 25
 Llengua francesa 3 2 50
Cicle d’educació secundària  GES 1 1 35
 GES 2 1 35
Informàtica  Informàtica Competic incial 3 75
 Informàtica Competic 1 3 75
 Informàtica Competic 2 2 50
 Informàtica Competic 3 3 75

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *