Preinscripció d’alumnat nou

El proper divendres dia 22 comença el període de preinscripció per al curs 2015-16, que s’allargarà fins el dia 29 de juny, tret dels ensenyaments de llengua catalana, per als quals s’obrirà un període de preinscripció i matrícula al més de setembre. Podeu consultar els horaris de matriculació a la imatge següent.

Aquests horaris estan subjectes a canvis per les necessitats del centre. Qualsevol canvi es comunicarà a través d'aquesta pàgina web

Aquests horaris estan subjectes a canvis per les necessitats del centre. Qualsevol canvi es comunicarà a través d’aquesta pàgina web

En el moment de realitzar la preinscripció els diferents tutors realitzaran una entrevista prèvia per determinar els coneixements de la persona que realitza la preinscripció i ubicar-la al nivell més adequat, qui, si s’escau, haurà de realitzar una prova de nivell.

Cal tenir en compte que:

  • En el supòsit de voler inscriure’s en més d’un ensenyament, s’haurà de fer en un únic imprès, en el cas contrari la preinscripció serà nul·la.
  • Només es pot presentar la sol·licitud de preinscripció en un centre, en el cas contrari la preinscripció serà nul·la.
  • Si en algun dels ensenyaments hi ha més demanda que oferta, el Departament d’ Ensenyament procedirà a adjudicar les places mitjançant un sorteig.

Els ensenyaments que s’imparteixen al CFA Palau de Mar pel curs 2015-16 són gratuïts, si bé durant el procés de matrícula, un cop adjudicades les places, haureu de fer efectiu el pagament en concepte de despeses i manteniment de materials educatius, que el Consell de Centre va establir en:

  • 25 € estudiants dels ensenyaments d’informàtica (COMPETIC)
  • 15 € estudiants de la resta d’ensenyaments.

Recordeu que la documentació que haureu de portar per a fer efectiva la matrícula és:

  • Una fotografia de mida carnet
  • DNI: Original i fotocòpia
  • Targeta sanitària: Original i fotocòpia

El CFA Palau de Mar no disposa de servei de copisteria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *