Regulació de l’assignació de places

El passat 27 de febrer va tenir lloc una nova reunió ordinària del Consell de Centre del CFA Palau de Mar.

Entre els acords adoptats cal esmentar la modificació de les Normes d’organització i funcionament del CFA Palau de Mar, per tal de regular l’assignació de places de l’alumnat propi, en cas de promoció a un nivell superior o de repetició del curs al qual estan matriculats, en el cas d’aquells grups amb una demanda superior a les places disponibles.

Reunió del Consell de Centre

Reunió del Consell de Centre

Recordem que, de forma general, els estudiants que promocionin de nivell tenen prioritat sobre els repetidors, i aquests sobre l’alumnat de nova incorporació als ensenyaments en qüestió.

Respectant aquesta prioritat les places disponibles s’assignaran als estudiants que tinguin una major puntuació atenent al barem següent:

  • Estudiants que són treballadors en actiu o en atur, amb independència del lloc on visquin o treballin: 4 punts
  • Estudiants els quals no se’ls ha signat plaça en cap altre ensenyament al CFA Palau de Mar: 2 punts
  • Estudiants que resideixen i/o treballen al barri de l’Eixample de Barcelona: 1 punt
  • Estudiants que viuen i/o resideixen a la ciutat de Barcelona a un barri diferent al de l’Eixample: 0,5 punts

En cas d’empat accediran a les places disponibles els estudiants que hagin obtingut una major qualificació i, si persisteix l’empat es realitzarà un sorteig entre aquells estudiants que tinguin la mateixa puntuació i la mateixa qualificació final, per tal d’assignar les places disponibles.

En qualsevol cas, els tutors dels diferents ensenyaments, arribat el moment donaran la informació oportuna als grups i les persones afectades.

D’altra banda també cal destacar l’aprovació del tancament econòmic del CFA Palau de Mar per l’exercici 2014 i el pressupost del 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *