MARINA

marina350

Fa pocs dies que vàrem començar la lectura en veu alta del llibre “Marina” de Carlos Ruiz Zafón i la història està molt, però que molt interessant. Tal i com deia la nota, que hi havia amagada en la capsa on el vam trobar, és un llibre que parla d’una tendra història d’amor embolcallada de misteri, por i, fins i tot, terror.
No sé…què me’n dieu vosaltres? Què creieu que li passarà a l’Òscar Drai? I a la Marina? Què penseu que amaga aquesta història?

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a MARINA

 1. Albert diu:

  Hola Imma, jo crec que aquesta història acabara amb l’enamorament de la Marina i l’Oscar Drai.
  I crec que aqueta novel·la amaga l’amor entre dos persones.

 2. sonia diu:

  Al llibre de Marina es un llibre que me esta començant a agradar molt, te molta intriga . No me l ‘esperaba aixi, pero penso que si al llibre de marina si el llegeixim amb el llum apagat seria mes millor, nomóes els capitols que donesim una mica de por. També penso el mateix que el Albert pel que ha dit de que aquesta novela amaga el amor ente dos persones.

 3. Samuel diu:

  jo penso el mateix que els dos comentaris anteriors, però ha mi em fa més intriga la papallona negra , també el llibre i les estatues sense parts del cos

 4. Samuel diu:

  Perdo se m’ha oblidat la majuscula

 5. Desiree diu:

  El llibre del Marina es una novela molt misteriosa sobretot per que estic molt intrigada per saver que es el que te la Marina i que li fa provocar aquests estats d’anim i sobretot que amaga aquesta papallona ngra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà